WELKOM

Voiceoverkids.nl is een initiatief van Zeno Groenewegen, ruim 30 jaar professioneel voice-over en stemacteur.

 

Mijn eigen drie dochters zijn opgegroeid met studio's en microfoons. Met een opnamestudio in huis is het een onderdeel van hun wereld en thuisbasis. Het is vertrouwd omdat het hun vader's werk is. Ze kennen dan ook geen gene of angst om achter een microfoon te zitten en een tekst in te spreken.

 

Dat geld ook voor veel kinderen van collega's uit het stemmenvak en kids met acteer en musical ervaring. Het werd daarom de hoogste tijd om al deze jonge talenten samen te brengen op een duidelijke website met alleen kinderstemmen. Beluister onze kinderstemmen op Voiceoverkids.nl!

ERVAREN STEMMEN

VoiceOverKids neemt een unieke positie in in het media landschap. Waarom? Omdat we echt alleen kinderstemmen casten. En niet zo maar kinderstemmen. We zijn er trots op dat al onze kinderstemmen jonge professionele stemacteurs zijn. Ondanks hun vaak jonge leeftijd zeer ervaren in films, Tv series en bovenal bekende musicals!


Daarmee onderscheiden wij ons in kwaliteit. Onze kids zijn allemaal gecast op ervaring, capaciteiten en regisseer-baarheid wat een must is voor onze klanten.


Boek je een kinderstem van VoiceOverKids dan weet je zeker dat je opname er in no-time opstaat en dat scheelt veel (studio) tijd en kosten.

FILOSOFIE

Voor kinderen is het inspreken van teksten heel iets anders dan voor volwassenen. Het moet bovenal "fun" zijn om te doen in een prettige ontspannen omgeving zonder druk om te moeten presteren. Natuurlijk is de druk van de opdrachtgever er altijd maar het is onze taak om dat totaal niet op te laten vallen.

 

Bij Voiceoverkids.nl begrijpen we heel goed dat het inspreken van voice overs geen baan is maar gewoon een leuke hobby. Ze doen het simpelweg omdat het uitdagend en "fun" is. Het is onze taak dat onze kids niet alleen goed voorbereid in de studio komen maar vooral ontspannen en enthousiast!

WAT DOEN WE?

Stemcasting Internationale kinder & tienerstemmen

 

Castingvoorstellen voor de juiste kinderstem doen we graag!

Kinderstemmen opnamestudio

 

Ook de stemopnamen kunnen we verzorgen in onze eigen opnamestudio. De opdrachtgever ontvangt de geluidsopnamen via downloadlink of FTP. Da's makkelijk!

Snelle levering

 

Dankzij onze eigen opnamestudio leveren we stemopname snel en efficient.

WERKWIJZE

Kinderstem boeken? Dat is heel eenvoudig! Je kiest zelf een stem uit onze online stemmenbank of je vraagt ons om een passend stemvoorstel te doen op basis van het soort productie en de gewenste klankleeftijd.

 

De juiste stem gevonden? Dan plannen we de opnamen in in onze eigen opnamestudio of een studio naar keuze van de opdrachtgever.

 

Opnamen bijwonen om mee te luisteren of mee te regisseren? Dat kan bij VoiceOverKids gewoon vanuit je eigen kantoor of huis! Via Skype of Zoom kun je live meekijken en meeluisteren met jouw opname en studio's maken live contact met onze kinderstemmen opnamestudio via SessionLink Pro, Source Connect of Cleanfeed.