VOICEOVERKIDS AI ARTIFICIAL INTELLIGENCE KINDERSTEMMEN STEMMENBANK

AI Kinderstemmen

demo

VoiceOverKids AI stemmen zijn beschikbaar in de volgende talen:

 

- Engels

- Japans

- Chinees

- Duits

- Hindi

- Frans

- Koreaans

- Portugees

- Italiaans

- Spaans

- Indonesisch

- Nederlands

- Turks

- Filipijns

 

 

- Zweeds

- Bulgaars

- Roemeens

- Arabisch

- Tjechisch

- Grieks

- Fins

- Croatisch

- Maleis

- Sloveens

- Deens

- Tamil

- Oekrains

- Pools

Wat is AI-spraaktechnologie en hoe werkt het?

 

AI-spraaktechnologie heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van spraaksynthese. Deze technologie maakt gebruik van tekst-naar-spraak-tools, machine learning en deep learning-algoritmen om geschreven tekst om te zetten in gesproken woorden. Een AI-stemgenerator verwerkt de ingevoerde tekst en transformeert de tekstuele informatie met behulp van complexe algoritmen in spraakpatronen die menselijke spraak nabootsen. Met de vooruitgang op het gebied van deep learning klinken door AI gegenereerde stemmen natuurlijker. Ontwikkelaars voeden deze AI-modellen met enorme hoeveelheden gegevens, waaronder verschillende stemmen, spraakpatronen en talen. Dankzij dit proces kan het model de nuances van menselijke spraak begrijpen en audiobestanden genereren in verschillende formaten die menselijk klinken.

 

Waar worden AI stemmen gebruiken?

AI-stemgeneratoren hebben een breed spectrum aan gebruiksscenario's. Ze worden veel gebruikt in voice-overwerk voor uitlegvideo's, e-learningmodules en audioboeken. Ze hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in het maken van voice-overs voor podcasts, video's op sociale media voor TikTok of YouTube, en videogames, waarbij het hebben van een verscheidenheid aan verschillende stemmen en talen nuttig kan zijn.

Wanneer kies je voor een AI kinderstem en wanneer voor echte kinderstem?


Kinderstemmen zijn continue in ontwikkeling en veranderen snel. Jongens krijgen de baard in de keel en ook meisjes gaan volwassener klinken.


Bij producties die lopen over een langere periode is consistentie belangrijk. Een AI kinderstem veranderd niet waarmee het risico dat een bepaalde stem anders klinkt dan de vorige opname weggenomen is.


Vaak worden producties in verschillene talen gemaakt. Dat betekend dat er voor elke taal een andere stem ingezet wordt die de benodigde taal accentloos als moedertaal heeft. Onze AI kinderstemmen spreken vloeiend, op dit moment 30 talen waarmee dezelfde stem ingezet kan worden voor alle taalversies.


Een andere toepassing waarbij de inzet van AI kinderstemmen een oplossing kan zijn is het lezen van audioboeken. Gezien de grote hoeveelheden tekst is en echte kinderstem al snel overbelast.


Zijn er beperkingen bij inzet van AI computer kinderstemmen?


Een AI stem kan als minder "menselijk" worden ervaren, hoewel dat argument met de razendsnelle ontwikkeling steeds minder van toepassing is.


Zijn de VoiceOverKids AI stemmen "clonen" van de echte kinderstemmen uit ons bestand?


Nee, dat zijn ze niet. Deze AI kinderstemmen zijn unieke stemmen speciaal ontworpen voor AI toepassingen. Ze kunnen dan ook op basis van de wensen van een klant gefinetuned worden voor een bepaalde toepassing.

AI kinderstemmen, computer kinderstemmen, artificial intelligence stemmen, tekst naar spraak kinderstem, text to speech kinderstem