De Savornin Lohmanplein 2, 2314 EV  Leiden

071-5143122

T: 071-5143122

© 2019 VOICEOVERKIDS.NL

Copyright

Wat we doen

Kinderstemmen voor

Over Voiceoverkids.nl

Mijn eigen drie dochters zijn opgegroeid met studio's en microfoons. Met een opnamestudio in huis is het een onderdeel van hun wereld en thuisbasis. Het is vertrouwd omdat het hun vader's werk is. Ze kennen dan ook geen gene of angst om achter een microfoon te zitten en een tekst in te spreken.

WELKOM

WAT DOEN WE?

Voiceoverkids.nl is een initiatief van Zeno Groenewegen, ruim 25 jaar professioneel voice-over en stemacteur.

Dat geld ook voor veel kinderen van collega's uit het stemmenvak en kids met acteer en musical ervaring. Het werd daarom de hoogste tijd om al deze jonge talenten samen te brengen op een duidelijke website met alleen kinderstemmen. Beluister onze kinderstemmen op Voiceoverkids.nl!

Ook de stemopnamen kunnen we verzorgen in onze eigen opnamestudio. De opdrachtgever ontvangt de geluidsopnamen via downloadlink of FTP. Da's makkelijk!

Castingvoorstellen voor de juiste kinderstem doen we graag!

Dankzij onze eigen opnamestudio leveren we stemopname snel en efficient.

FILOSOFIE

Voor kinderen is het inspreken van teksten heel iets anders dan voor volwassenen. Het moet bovenal "fun" zijn om te doen in een prettige ontspannen omgeving zonder druk om te moeten presteren. Natuurlijk is de druk van de opdrachtgever er altijd maar het is onze taak om dat totaal niet op te laten vallen. Veel van onze Voiceoverkids zijn kinderen van ouders die zelf acteur of geroutineerde voice-over zijn en daarmee hun eigen kinderen beter dan wie dan ook op een speelse en vertrouwde manier kunnen coachen.

 

Bij Voiceoverkids.nl begrijpen we heel goed dat het inspreken van voice overs geen baan is maar gewoon een leuke hobby. Ze doen het simpelweg omdat het uitdagend en "fun" is. Het is onze taak dat onze kids niet alleen goed voorbereid in de studio komen maar vooral ontspannen en enthousiast!